Achter de lens ....

Mijn naam is Angelique Klomp. Ik woon in Wagenberg, waar ook mijn fotostudio is gevestigd. Vanuit hobby en grote interesse ben ik doorgegroeid naar de beroepsmatige fotografie. Via fotoclub's en diverse cursussen en praktijkgerichte workshops zorg ik ervoor dat ik steeds aan mijn kwaliteiten blijf werken.

Naast de portretfotografie verzorg ik product- en bedrijfsfotografie. Portretfotografie is mijn passie. Een goed portret van iemand maken, dat is het mooiste wat er is. Mijn motto is "een portretfoto moet je kunnen lezen". Een leuk plaatje is meegenomen.

.... Voor de lens

Persoonlijke benadering, inzoomen op jouw identiteit en karakter, zijn mijn speerpunten. Om bij portretfotografie een goed eindproduct te kunnen leveren, wil ik weten wie ik voor mijn lens heb. Jouw portret komt het best tot zijn recht in een ongedwongen ontspannen sfeer. In alle bescheidenheid: deze ingrediƫnten zijn in mijn nostalgisch ingerichte studio ruim aanwezig.