Brons Master

“Mijn foto’s vertellen een verhaal. 

Het karakter van de persoon 

vastleggen, dat is wat ik wil”

Brons Master

In 2015 heb ik mijn Brons Master Photografher titel behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN). Dit is een netwerk van professionele fotografen wat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografen op een hoog peil te houden.

Deelnemers leggen hun 10 beste foto’s uit een reeks voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidenheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan, mag de kandidaat zich Master noemen.

 

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst. Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers.

Ik heb mijn master behaald met mijn karakteristieke “mooie mannen”. Gewone dorpsmensen plukte ik zo van de straat of trok ze uit de wei mijn studio in. Deze karakteristieke mensen in hun door-de-weekse outfit is een prachtige serie geworden. Deze serie was het eindproduct van een zeer leerzame periode waarvoor ik mijn coaches, Marjolein Lamme en Rob Pluijm nog steeds dank verschuldigd ben. De vakjury was zeer onder de indruk en ik slaagde met vlag en wimpel. Ik mag me met trots Brons Master Photographer noemen!


Natuurlijk mag ik ook al “mijn mooie mannen” niet vergeten om te bedanken.

“Met de keuze voor “mijn mooie mannen” ben ik als 

boerendochter dicht bij mijzelf gebleven. 

Mijn papa als model gaf het een extra dimensie”

“Mijn mooie mannen”