Wanddecoratie

“Een foto wordt pas een portret 

in een karakteristieke lijst.”

 

Uw foto als wanddecoratie

Een foto wordt pas een portret in een karakteristieke lijst. Ik ben “de fotograaf“ die graag een tastbare herinnering aflevert waar kwaliteit van uitstraalt. Een foto uit een goede shoot op een minder kwalitatieve print geeft afbreuk. Ik verzorg daarom ook graag bijpassende fotolijsten om het geheel kompleet te maken. 

Wil je een Eye-catcher of ben je meer voor “Less is more”?

“Een portet aan de wand moet bij elke aanblik weer die smile oproepen, keer op keer!”

In mijn studio heb ik een gevarieerde collectie hangen en een uitgebreide collage waaruit u een keuze kunt maken. Alle lijsten zijn maatwerk, dus is er van alles mogelijk.

Tip: maak vooraf een foto van je interieur en de wand waar je de wanddecoratie wil hangen. Plak wat A4-tjes aan elkaar en hou dit tegen de wand om ’n goed idee te krijgen van het gewenste formaat, het mag niet te klein zijn, maar ook niet te groot.

Ik geef je graag een passend en professioneel advies voor de voor jullie juiste wanddecoratie.

Wil je jouw foto in een karakteristieke lijst, of liever een exclusief canvas-doek? Er zijn ook mogelijkheden op hout, diamant-glas, plexi-glas, chromalux of op dibond (print op plaat)? Wil je image-clear (museumglas) of ga je voor mat of helder glas. Legio mogelijkheden.

Voor elke budget kunnen we samen een passende oplossing vinden.

Neem ook een kijkje bij:

∼  Puur Jij

Gezin & Kinderen

∼  Familie

  Groepen

∼  Zwangerschap

∼  Newborn

∼  Cakesmash

∼  Communie

∼  Loveshoot

∼  Feestje

∼  Profielfoto

∼  Zakelijk