Achter de Lens

” Ik ontvang mijn klanten graag gastvrij 

met een lekker bakje koffie in een 

mooie, nostalgische omgeving”

…. Achter de Lens

Hallo, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie je achter de lens mag verwachten. Mijn naam is Angelique Klomp. Sinds 2006 woon ik samen met mijn man en kinderen in het buitengebied van Wagenberg, een mooi dorpje in de gemeente Drimmelen. Fotografie is als een hobby begonnen. Na vele praktijkgerichte cursussen en workshops ben ik in 2009 doorgegroeid naar een professionele fotograaf en kon ik van mijn hobby mijn werk maken.

Portretfotografie is mijn passie. Een goed portret van iemand maken, dat is het mooiste wat er is. Mijn motto is “een leuk plaatje is meegenomen, maar een portretfoto moet je kunnen lezen”.

Ik ben aangesloten bij vakorganisatie Master Photographers Network MPN. Middels congressen, lezingen, workshops en veel collegiale contacten werk ik steeds aan verbetering. In 2015 heb ik met trots mijn Brons Master titel behaald.

Ik werk veelal vanuit mijn eigen grote prachtige studio. Deze is gevestigd in een oude koeienstal. Ik ontvang mijn klanten graag gastvrij met een lekker bakje koffie in een mooie, nostalgische omgeving waar je vanzelf tot rust komt.

Voor de Lens….

Jouw karakter en jouw identiteit moet in de foto vastgelegd worden. Dat is mijn uitdaging. Jij laat jouw karakter pas zien in een ongedwongen ontspannen sfeer. Mijn handelsmerk is dat ik vol overgave en enthousiasme ook bij jou die ontspannen look te voorschijn haal.

 

Pubers komen met tegenzin de studio in en bekennen na de shoot dat het toch eigenlijk wel heel leuk was! Daar krijg ik energie van.