Trouwen

“De waardevolle dag wordt herbeleefd

als mijn klanten het album zien.. 

Yes, daar doe je het voor.”

Trouw reportage

Jullie dag…. jullie moment!

Een persoonlijke benadering en inzoomen op jullie wensen zijn voor deze dag de belangrijkste speerpunten. Daarom wil ik weten wie ik voor de lens heb. Een goede kennismaking en click is voor mij dan ook essentieel. We moeten elkaar goed aanvoelen. Voor het intake gesprek neem ik daarom uitgebreid de tijd om jullie te leren kennen. Maar ook dat jullie mij leren kennen. We trekken die dag intensief met elkaar op. Ik ben weliswaar met mijn camera dichtbij, maar ik zorg ervoor dat het jullie moment blijft.

Op deze mooie, emotionele en drukke dag vliegen vele momenten in ’n roes voorbij. Voor mij de fantastische uitdaging om juist die momenten vast te leggen om ze nog vaak te laten herleven. Ik focus me op die speciale momenten, die ontroering, die spontane lach, dat ongedwongen moment. De foto’s vertellen het verhaal.

Ondanks dat er veel mogelijk is, ben ik “de fotograaf” die graag de tastbare herinnering aflevert met een luxe opgemaakte album naar keuze.

“Het is jullie moment, tot snel !”

Wat krijg je
  • Intake en kennismakingsgesprek
  • Passende invulling bij jullie wensen
  • Extra contactmoment 1 à 2 weken vooraf om details te bespreken
  • Voor productie altijd album controle door jullie
  • Levertijd binnen 6 weken
Prijzen

Iedere bruiloft is specifiek en daarom maatwerk. Afhankelijk van jullie wensen zorgen we samen voor een passende invulling en bijbehorende prijs.

Foto aan de wand

Wil jij jouw foto in een karakteristieke lijst of kies je voor één van de vele andere mogelijkheden? 

Cadeaubon

Geef een mooie herinnering cadeau. Bekijk de mogelijkheden.

Neem ook een kijkje bij